Tietoa minusta

Olen Lauri Österman ja tuotan valmennuspalveluja pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Olen lisensoitu FIHF Personal Trainer. Asemapaikkani on Kirkkonummen Masalassa, mutta tuon PT -palvelun sinne missä sinä haluat liikuntaa harrastaa. Pääasiassa toimin pääkaupunkiseudulla.

Minulla on vahva oma urheilutausta. Juniorivuosina harrastin palloilulajeja: jalkapalloa, tennistä ja lentopalloa. Aikuisena huomasin, että vahvuuteni ovat kestävyysurheilussa. Olin harrastanut maastopyöräilyä omaksi ilokseni jo 90-luvun taitteesta, kun laji rantautui Suomeen. Aikuisena aloin pyöräilemään tavoitteellisesti ja kiertämän kotimaan maastopyöräkisoja. Nykyisin harrastan suunnistusta ja kilpailen multisport- ja seikkailu-urheilussa. Minulle erityisen mieluisia lajeja ovat ulkoilmalajit: suunnistus, juoksu, pyöräily (maastossa ja maantiellä), melonta ja patikointi. Talvisin hiihdän. Kuntosalilla harjoittelen ympäri vuoden.

Vahvimpia osaamisalueitani ovat terveys ja -kestävyysliikuntalajit ikään katsomatta. Voimaharjoittelu, erityisesti terveyden ja liikuntaharrastusten tukemiseksi kuuluu vahvuuksiini. Myös painonhallinta sekä liikuntaa ja terveyttä tukeva ravitsemus on tärkeä osa palveluvalikoimaani.

kasvokuva

Lauri Österman, FIHF Personal Trainer